Suomen Filatelistiseura ry

Vuonna 1920 perustettu Suomen Filatelistiseura (SF) on maamme suurin - noin 400 jäsenen - filateelinen yhdistys. SF on laaja-alainen yleiskerho ja sen toiminta kattaa periaatteessa kaikki postimerkkeilyn ja postihistorian aikakaudet ja osa-alueet. Perinteisesti pääpaino on kuitenkin ollut kotimaamme filateliassa.

Toimintamme tapahtumapaikka on oma kerhotilamme, Lönnrotinkatu 32 B, aivan Helsingin keskustassa. Aina maanantaisin (heinä-elokuussa hieman harvemmin) klo 18.00 alkaen tapahtuu jotain noin 40 - 60 keräilijän voimin. Joka toinen maanantai on kokousilta, jonka ohjelmassa on yleensä esitelmä filatelian alalta ja sen päätteeksi huutokauppa. Kokousta seuraavana maanantaina on pelkkä huutokauppa.

Seuran äänenkannattaja Suomen Postimerkkilehti ilmestyy kuutena runsaana nelivärinumerona vuodessa. Lehti on eräs maailman vanhimpia edelleen ilmestyviä filatelian alalla. SP-lehti käsittelee harrasteemme ajankohtaisia aiheita unohtamatta syvempiä filateelisia tutkielmia. Lehden huutokaupan tarjonta on runsas ja monipuolinen, ja sen suosio on selkeässä kasvussa.

Suomen Filatelistiseura tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden solmia ystävyyssuhteita muihin harrastajiin sekä filateelisten tietojen ja taitojen syventämiseen. Seuran useiden kaupallisten kanavien kautta on mahdollisuus hankkia monipuolisia filateelisia kohteita ja tarvittaessa realisoida niitä asiantuntijoiden avulla. Jäsenmaksumme vuonna 2013 on 60,- sisältäen Suomen Postimerkkilehden tilauksen. Seuramme on Suomen Filatelistiliitto ry:n jäsen ja useimmat jäsenemme kuuluvat kauttamme Liittoon.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja jäseneksi!

Ohjelma syksyllä 2013: Kokoonnutaan maanantaisin, siten että joka toinen maanantai kokous ( fil.esitelmä ) + huutokauppa ja joka toisena ainoastaan huutokauppa.


LIITY JÄSENEKSI

Etunimi 
Sukunimi 
Osoite 
Postinumero 
Toimipaikka 
Sähköposti 
Keräilyalueet